Page 1 of 1

virus problems

PostPosted: March 31st, 2012, 3:08 pm
by Copper
Hey Terri
I am having a lot of trouble viewing the forum every second link throws up my virus protection saying the forum is trying to link to a bad site.
I am not sure if you can help but if you can it would be appreciated :)

Re: virus problems

PostPosted: March 31st, 2012, 7:35 pm
by grlnxtdr29
Hey Copper, several of us have had that problem. Try changing web browsers. I can log in on Internet Explorer, but not on chrome or Safari

Re: virus problems

PostPosted: April 10th, 2012, 9:55 am
by terri
I am using safari and it's never given me an issue although Google Chrome is a biatch... (excuse my language but that browser has made my life much harder that need be)

Sorry that it's been such a pain Copper.

Terri

Re: virus problems

PostPosted: April 10th, 2012, 9:20 pm
by sin
Copper I use Firefox and have not had any issues. IE on the other hand is like Terri with Google. :/ Hope you are able to get on more ofter miss my Lucian sis

Re: virus problems

PostPosted: April 11th, 2012, 2:19 am
by Copper
I use chrome for everything but now I have firefox for the forum

Re: virus problems

PostPosted: April 18th, 2012, 9:35 am
by terri
Hi Copper,

I take it firefox is better for you know on the forum? That's good but I am sorry that you had to grab the new browser. Unfortunately there's not much I can do about phpbb3 forum. We just have to roll with the punches. I created the Under A Vampire Moon Contest and changed the code somewhat to address most of google Chrome's issues but I wouldn't want to touch the phpbb3 code as it's not my own code.

Terri-not-2-blue